fbpx

Zeebock

(Single Bock 6,5%)

Een volle zeebock met een gezette body, geur van karamel en chocolade. Met aangename lichte zoettonen. Ooit trotseerden zij de zeven zeeën. Men vreesde deze bevlogen beestjes. Twee zinderende hoorns op een gestroomlijnd lichaam. Hun schubben dienden als harnas. Vissersboten lieten zij zinken en piraten sprongen de dood tegemoet als deze krijgers hen kwamen tarten. Wie er een wist te doden dronk zijn bloed. Don’t worry, we komen niet met een of ander verhaal dat dit bier het bloed van de zeebok is….

Zeebock op Untappd

Bocktopussy

(Dubbel Bock 7,6%)

“Am I to be your target tonight?’’
Stille wateren hebben diepe gronden. Deze op het oog liefelijke koningin flaneert er op los op de bodem van de oceaan. Haar sluwe lach en venijnige blik doen vermoeden dat ze iets verbergt. Ze runt een imperium in een levensgevaarlijk milieu: de onderwater Blueberry-handel. Ze is de onbetwiste nummer een. Boven de zeespiegel doet zij geen zaken. Gelukkig hebben wij goede contacten met de onderwaterwereld… De naam is Bocktopussy, Gallivant Bocktopussy.

Bocktopussy op Untappd

Space Cow

(Milk Stout 7,6%)

“one small step for a cow…” Deze Spacecow is volledig de weg kwijt. Zij werd tientallen jaren geleden door de russen de ruimte in gestuurd, belandde pardoes in een zwart gat en danst nu al spacend van ster naar ster in ons melkwegstelsel. Tijdens een van onze jaarlijkse ruimtereizen kwamen we haar tegen, en sindsdien mogen we haar bij elk bezoek melken. Als dank gaven we haar een pracht van een diamanten ketting. Als je goed door je telescoop kijkt, kun je haar door die ketting zien schitteren! Haar eeuwig durende ruimtereis hebben we geprobeerd te vangen in een romige licht bittere milky stout. Gebrouwen met de melk van de enige echte Spacecow. Laat dit bier dus niet aan je voorbij vliegen!

Spacecow op Untappd