fbpx

Mango Tango

(Hefeweizen 5%)

Hola Porteño! Flaneer met ons mee op de Argentijnse stranden van Buenos Aires. Pak je partner bij de hand en koester de sensualiteit die ontstaat tijdens de tango. Deze zomerse Weizen met een vleug mango doet je Corazón smelten. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een fruitig verkoelend biertje. Dus pak dat emmertje ijs, sleep wat flesjes Mango Tango mee naar het strand en draai een lekker nummertje. Maak jouw zomeravond af. Salud!

Mango Tango op Untappd

Jolly Yankee Juice

(Juice IPA 5%)

Hi there buddy! Met deze fruitige sappige New England IPA hopen we een homerun te slaan. Beeld je in dat je met een konkbalknuppel in je hand klaarstaat om de bal van je leven te slaan. Je voelt aan je basebal-cap. Er zijn miljoenen ogen op je gericht. Je ogen knipperen een laatste keer en focussen zich op de bal. Je brengt je knuppel naar achter en door je hoofd schiet de slag van je leven. Dan roept er iemand: biertje!? Wanneer de geur van fruit en hop je neus bereikt gooi je vrolijk fluitend de knuppel aan de kant. De Jolly Yankee Juice: een flanerende fruitsensatie! Cheers!

 
Jolly Yankee Juice op Untappd

Blonde Amber

(Zwaar blond 8%)

Guten Tag liebe Freunde! Is ze Blond? Is ze Amber? Niemand die het weet. Daarom laten we dat graag inhet midden en stellen we je in staat zelf je mening over haar te vormen! Bij het nemen van een slok stap je in een rollercoaster van verschillende smaken. Je wordt overvallen door een tint van witte chocola,afgewisseld met fruit en vanille-tonen. Bij de afdronk zal je wellicht denken: heavy shit! Dat is ook de bedoeling. Flirt en flaneer met ons mee en laat ons weten wat jij vindt van Gallivant: de Blonde Amber. Prost!

 

 

Blonde Amber op Untappd

Disco Dipa

(Double IPA 8%)

Zilveren prijswinnaar bij de Dutch Beer Awards!

They see her rollin’… Deze oogverblindende diva danst al rollerschaatsend over de dansvloer. Wanneer je met haar te maken krijgt, word je gevangen in een hypnose en vergeet je alles om je heen… Terwijl je ademloos haar betoverende manouevres volgt, besef je dat het geen kwestie van smaak meer is. Dit is alles waar je naar hebt verlangd. Kleurrijk, vol, levendig en met een gepaste softheid. Wanneer de muziek stopt, stopt zij ook. Tijd voor een nieuwe beat… De Disco Dipa: let’s roll! Cheers!

 
Disco Dipa op Untappd

Wingman Tripel

(Tripel 9%)

Ciao amici! Een vijf mouten tripel met een single hop, volle graansmaak en een frisse geur.
Het moment is daar casanova. Als je nog van plan was flirtmoves eruit te gooien vanavond, is deze flinke rakker je man. Jouw persoonlijke vloeibare gebottelde Wingman staat je bij in weer en wind. Wanneer jij bijvoorbeeld twijfelt om je crush aan de bar een knipoog te geven. Of wanneer je spraakvermogen wel een zetje in de rug kan gebruiken. Maar hey! Denk wel aan jezelf hè. Geniet een beetje met mate, maar geniet vooral van deze maat. Saluti!

 
Wingman Tripel op Untappd

Flaneer Beer

(Quadrupel 9,5%)

Dag vrinden! Struinend door pittoreske bebossing met een
goed glas gerstewijn. De flaneerbeer
bewaakt zijn territorium op gepaste wijze.
Hij laat zich niet gauw zien, maar geniet voor tien.
Deze beregezellige, ietwat decadente bonsbol,
is een charmeur eerste klas. Menig berenvrouwtje
viel als een blok voor hem. Zelfs roodkapje
scheen stiekem even van haar route te hebben
afgeweken… Diep in het bos brouwt hij met zijn
elitaire berenmakkers een pracht van een bier.
Een zachte verfijnde stevige quadrupel. Wat let
je? Probeer. Schol!

 
Flaneerbeer op Untappd