fbpx

Uitgeflaneerd

Parrots of the Caribbean

(Spicy Rum Tripel 9%)

Ahoy Mateys! ”Why is the rum always gone?!” Dat is precies wat wij ook ons afvroegen… Daarom hebben we er voor gezorgd dat er ruim voldoende witte rum aanwezig is in deze Spicy Rum Tripel, gebrouwen met de kruidige Jamaicaanse Pimentbes. Jack the Parrot houdt een oogje in het zeil terwijl je geniet. Eentje dan he… voor de ander heeft ie namelijk een ooglapje! Fair winds t’ ye, arrrrr!

Parrots of the Caribbean op Untappd

Don Mosca Della Frutta

(Limoncello Lager 5%)

Ciao amici! Don Mosca Della Frutta is een fruitvlieg in de gedaante van een gewetenloze mafiabaas. Toevallig waakt hij over een stel Siciliaanse citroengaarden, en van die citroenen maakt hij de lekkerste Limoncello! We made him an offer he couldn’t refuse…. we combineerden deze Limoncello met een ijskoud pils. Het resultaat is een frisse graansensatie met citroentonen. Saluti!

Don Mosca Della Frutta op Untappd

Coco Krabby

(Kokos Weizen 5%)

Halo teman teman! Coco Krabby trotseert al surfend de schuimende Weizenzee jonglerend met een stel kokosnoten. Geniet van deze frisse Kokos Weizen van 5%. Je proeft het zachte doordrinkbare  karakter van een échte weizen gecombineerd met subtiele kokostonen. Dus surf… eh durf jij hem aan? 

Coco Krabby op Untappd

Babylon Blond

(Blond 6%)

Babylon 550 v. Chr. De granaatappelen groeien rijkelijk in de hangende tuinen van deze mythische stad. De inwoners brouwden er vervolgens hun goudgele rakkers mee waar ze tot diep in de nacht mee flaneerden. Ze werden beschermd door de Mesopotamische leeuw. Wij wisten het eeuwenoude recept in handen te krijgen… In dit fris fruitige blond bier van 6% proef je de granaatappel ruimschoots terug. Een verrassend blond bier met een echt Gallivant twist!

Babylon Blond op Untappd

Favo Pavo 

(Single IPA 5%)

Bonjour! Dit is je favoriete pauw! Pavo de Pauw houdt ervan om te zien en gezien te worden. Hij schittert als sierlijk silhouet op de boulevard van Monaco. Hoe komt een Indiase blauwe pauw in Monaco terecht hoor ik u denken!? We hebben het op een van onze reizen gevraagd. Hij reageerde kort maar krachtig: Prrrawaaaa!!! Leuk feitje: de Blauwe Pauw is daadwerkelijk afkomstig uit India en meegenomen naar Europa met de handelsschepen uit de tijd van de VOC. Zo ook Pavo’s familie! Kom je onze rijke pronkende gevederde vriend tegen op de boulevard? Groet hem dan door te knielen, je kin tegen je borst te duwen en te klapperen met je armen alsof je wilt opstijgen. Maak het ritueel af met de kreet ‘Prrrawaaaa!!!’ Daarna mag je de Favo Pavo openen en tot je nemen… à votre santé! 

Favo Pavo op Untappd

Salti Karamelski 

(Brown Ale 7%)

Hallo! Don’t be salty… of juist wel. Salty de kat is een doorgewinterde ski-koning. Hij flaneert over de Oostenrijkse pistes alsof het niets is. Wanneer hij tijd heeft verblijdt hij ons met overheerlijke ingrediënten van een van ’s werelds gevaarlijkste afdalingen! Benieuwd wat Salty ons brengt? Zijn vangst bestaat uit een overheerlijk mengsel bestaande uit gletsjer-zout, cacao en vloeibare karamel. Zo kom je makkelijk de winter door! Tschüss, prost! 

Salty Karamelski op Untappd

Tipa Transylvania 

(Triple IPA 8,5%)

Bunã prieteni! Twee bloeddorstige scherpe hoektanden, twinkelend in de oranje avondschemering… In zijn gitzwarte ogen reflecteert zijn nietsvermoedende doelwit. Met rechtopstaande kraag beweegt hij in een mum van tijd vooruit en slaat toe. De twee hoektanden snijden in het vlees en slurpen het bloedrood gulzig naar binnen. “Zo schat, die is goed rijp! Daar kunnen de jongens van Gallivant wel wat mee.” Ze kijkt hem met een brede glimlach aan en gaat verder met plukken. De Gallivant TIPA Transylvania. Een dikke romige juicy smaaksensatie waar je gegarandeerd ondersteboven van slaapt. Geloof je het niet? Neem dan zelf een hap… uhh slok! Noroc!

Tipa Transylvania op Untappd

Horny Hops 

(White IPA 5%)

Γεια σας φίλο. De Gallivant Horny Hops, een krachtig gedryhopped Witbier. Witbier met een bite, een mooi bittertje dat het friszure in balans brengt. Ondanks dat dit hemelse bier je laat opstijgen houdt hij je het met een bouquet van gras, citrus en aarde met beide benen aan de grond. Door toevoeging van honing en een perfecte balans in tarwe en gerst blijft de Gallivant Horny Hops heel romig en doordrinkbaar, een smaaksensatie die van een waterig lentezonnetje, de zomer maakt. Στην υγειά σας

Horny Hops op Untappd

Maori Madness 

(New England IPA 7%)

Kia ora e hoa ma! Duik down under met de Gallivant Maori Madness! Een subtiel bittere Pacific Ale die je meeneemt naar de andere kant van de wereld. We hebben gebruik gemaakt van hopsoorten uit Nieuw-Zeeland. Schrik dus niet als je na wat slokken spontaan zin krijgt om de HAKA te doen! Op ons glas schitteren twee hoorns op het zeepaard, dit ter ere van de grootste bevolkingsgroep van Nieuw-Zeeland. Er leven namelijk meer schapen dan mensen daar. Oaoa i te reira. Koa!

Maori Madness op Untappd