fbpx

Uitgeflaneerd

Jolly Yankee Juice

(Juice IPA 5%)

Hi there buddy! Met deze fruitige sappige New England IPA hopen we een homerun te slaan. Beeld je in dat je met een konkbalknuppel in je hand klaarstaat om de bal van je leven te slaan. Je voelt aan je basebal-cap. Er zijn miljoenen ogen op je gericht. Je ogen knipperen een laatste keer en focussen zich op de bal. Je brengt je knuppel naar achter en door je hoofd schiet de slag van je leven. Dan roept er iemand: biertje!? Wanneer de geur van fruit en hop je neus bereikt gooi je vrolijk fluitend de knuppel aan de kant. De Jolly Yankee Juice: een flanerende fruitsensatie! Cheers!

Jolly Yankee Juice op Untappd

Favo Pavo 

(Single IPA 5%)

Bonjour! Dit is je favoriete pauw! Pavo de Pauw houdt ervan om te zien en gezien te worden. Hij schittert als sierlijk silhouet op de boulevard van Monaco. Hoe komt een Indiase blauwe pauw in Monaco terecht hoor ik u denken!? We hebben het op een van onze reizen gevraagd. Hij reageerde kort maar krachtig: Prrrawaaaa!!! Leuk feitje: de Blauwe Pauw is daadwerkelijk afkomstig uit India en meegenomen naar Europa met de handelsschepen uit de tijd van de VOC. Zo ook Pavo’s familie! Kom je onze rijke pronkende gevederde vriend tegen op de boulevard? Groet hem dan door te knielen, je kin tegen je borst te duwen en te klapperen met je armen alsof je wilt opstijgen. Maak het ritueel af met de kreet ‘Prrrawaaaa!!!’ Daarna mag je de Favo Pavo openen en tot je nemen… à votre santé! 

Favo Pavo op Untappd

Salti Karamelski 

(Brown Ale 7%)

Hallo! Don’t be salty… of juist wel. Salty de kat is een doorgewinterde ski-koning. Hij flaneert over de Oostenrijkse pistes alsof het niets is. Wanneer hij tijd heeft verblijdt hij ons met overheerlijke ingrediënten van een van ’s werelds gevaarlijkste afdalingen! Benieuwd wat Salty ons brengt? Zijn vangst bestaat uit een overheerlijk mengsel bestaande uit gletsjer-zout, cacao en vloeibare karamel. Zo kom je makkelijk de winter door! Tschüss, prost! 

Salty Karamelski op Untappd

Tipa Transylvania 

(Triple IPA 8,5%)

Bunã prieteni! Twee bloeddorstige scherpe hoektanden, twinkelend in de oranje avondschemering… In zijn gitzwarte ogen reflecteert zijn nietsvermoedende doelwit. Met rechtopstaande kraag beweegt hij in een mum van tijd vooruit en slaat toe. De twee hoektanden snijden in het vlees en slurpen het bloedrood gulzig naar binnen. “Zo schat, die is goed rijp! Daar kunnen de jongens van Gallivant wel wat mee.” Ze kijkt hem met een brede glimlach aan en gaat verder met plukken. De Gallivant TIPA Transylvania. Een dikke romige juicy smaaksensatie waar je gegarandeerd ondersteboven van slaapt. Geloof je het niet? Neem dan zelf een hap… uhh slok! Noroc!

Tipa Transylvania op Untappd

Horny Hops 

(White IPA 5%)

Γεια σας φίλο. De Gallivant Horny Hops, een krachtig gedryhopped Witbier. Witbier met een bite, een mooi bittertje dat het friszure in balans brengt. Ondanks dat dit hemelse bier je laat opstijgen houdt hij je het met een bouquet van gras, citrus en aarde met beide benen aan de grond. Door toevoeging van honing en een perfecte balans in tarwe en gerst blijft de Gallivant Horny Hops heel romig en doordrinkbaar, een smaaksensatie die van een waterig lentezonnetje, de zomer maakt. Στην υγειά σας

Horny Hops op Untappd

Maori Madness 

(New England IPA 7%)

Kia ora e hoa ma! Duik down under met de Gallivant Maori Madness! Een subtiel bittere Pacific Ale die je meeneemt naar de andere kant van de wereld. We hebben gebruik gemaakt van hopsoorten uit Nieuw-Zeeland. Schrik dus niet als je na wat slokken spontaan zin krijgt om de HAKA te doen! Op ons glas schitteren twee hoorns op het zeepaard, dit ter ere van de grootste bevolkingsgroep van Nieuw-Zeeland. Er leven namelijk meer schapen dan mensen daar. Oaoa i te reira. Koa!

Maori Madness op Untappd