Jolly Yankee

(Juice IPA 5%)

Hi there buddy! Met deze fruitige sappige New England IPA hopen we een homerun te slaan. Beeld je in dat je met een konkbalknuppel in je hand klaarstaat om de bal van je leven te slaan. Je voelt aan je basebal-cap. Er zijn miljoenen ogen op je gericht. Je ogen knipperen een laatste keer en focussen zich op de bal. Je brengt je knuppel naar achter en door je hoofd schiet de slag van je leven. Dan roept er iemand: biertje!? Wanneer de geur van fruit en hop je neus bereikt gooi je vrolijk fluitend de knuppel aan de kant. De Jolly Yankee Juice: een flanerende fruitsensatie! Cheers!

Favo Pavo

(Single IPA 5%)

Dit is je favoriete pauw! Pavo de Pauw houdt ervan om te zien en gezien te worden. Hij schittert als sierlijk silhouet op de boulevard van Monaco. Hoe komt een Indiase blauwe pauw in Monaco terecht hoor ik u denken!? We hebben het op een van onze reizen gevraagd. Hij reageerde kort maar krachtig: Prrrawaaaa!!! Leuk feitje: de Blauwe Pauw is daadwerkelijk afkomstig uit India en meegenomen naar Europa met de handelsschepen uit de tijd van de VOC. Zo ook Pavo’s familie! Kom je onze rijke pronkende gevederde vriend tegen op de boulevard? Groet hem dan door te knielen, je kin tegen je borst te duwen en te klapperen met je armen alsof je wilt opstijgen. Maak het ritueel af met de kreet ‘Prrrawaaaa!!!’ Daarna mag je de Favo Pavo openen en tot je nemen…

Salti Karamelski

(Brown Ale 7%)

Don’t be salty… of juist wel. Salty de kat is een doorgewinterde ski-koning. Hij flaneert over de piste alsof het niets is. Wanneer hij tijd heeft verblijdt hij ons met overheerlijke ingrediënten van een van ’s werelds gevaarlijkste afdalingen! Benieuwd wat Salty ons brengt? Zijn vangst bestaat uit een overheerlijk mengsel bestaande uit gletsjer-zout, cacao en vloeibare karamel. Zo kom je makkelijk de winter door!

Tipa Transylvania

(Triple IPA 8,5%)

Twee bloeddorstige scherpe hoektanden, twinkelend in de oranje avondschemering… In zijn gitzwarte ogen reflecteert zijn nietsvermoedende doelwit. Met rechtopstaande kraag beweegt hij in een mum van tijd vooruit en slaat toe. De twee hoektanden snijden in het vlees en slurpen het bloedrood gulzig naar binnen. “Zo schat, die is goed rijp! Daar kunnen de jongens van Gallivant wel wat mee.” Ze kijkt hem met een brede glimlach aan en gaat verder met plukken. De Gallivant TIPA Transylvania. Een dikke romige juicy smaaksensatie waar je gegarandeerd ondersteboven van slaapt. Geloof je het niet? Neem dan zelf een hap… uhh slok!

Disco Dipa

(Double IPA 8%)

They see her rollin’… Deze oogverblindende diva danst al rollerschaatsend over de dansvloer. Wanneer je met haar te maken krijgt, word je gevangen in een hypnose en vergeet je alles om je heen… Terwijl je ademloos haar betoverende manouevres volgt, besef je dat het geen kwestie van smaak meer is. Dit is alles waar je naar hebt verlangd. Kleurrijk, vol, levendig en met een gepaste softheid. Wanneer de muziek stopt, stopt zij ook. Tijd voor een nieuwe beat… De Disco Dipa: let’s roll!

Blonde Amber

(Zwaar blond 8%)

Is ze Blond? Is ze Amber? Niemand die het weet. Daarom laten we dat graag in het midden en stellen we je in staat zelf je mening over haar te vormen! Bij het nemen van een slok stap je in een rollercoaster van verschillende smaken. Je wordt overvallen door een tint van witte chocola, afgewisseld met fruit en vanille-tonen. Bij de afdronk zal je wellicht denken: heavy shit! Dat is ook de bedoeling. Flirt en flaneer met ons mee en laat ons weten wat jij vindt van Gallivant: de Blonde Amber.

Flaneer Beer

(Quadrupel 9,5%)

Struinend door pittoreske bebossing met een
goed glas gerstewijn. De flaneerbeer
bewaakt zijn territorium op gepaste wijze.
Hij laat zich niet gauw zien, maar geniet voor tien.
Deze beregezellige, ietwat decadente bonsbol,
is een charmeur eerste klas. Menig berenvrouwtje
viel als een blok voor hem. Zelfs roodkapje
scheen stiekem even van haar route te hebben
afgeweken… Diep in het bos brouwt hij met zijn
elitaire berenmakkers een pracht van een bier.
Een zachte verfijnde stevige quadrupel. Wat let
je? Probeer!

Wingman Tripel

(Tripel 9%)

Een vijf mouten tripel met een single hop, volle graansmaak en een frisse geur.
Het moment is daar casanova. Als je nog van plan was flirtmoves eruit te gooien vanavond, is deze flinke rakker je man. Jouw persoonlijke vloeibare gebottelde Wingman staat je bij in weer en wind. Wanneer jij bijvoorbeeld twijfelt om je crush aan de bar een knipoog te geven. Of wanneer je spraakvermogen wel een zetje in de rug kan gebruiken. Maar hey! Denk wel aan jezelf hè. Geniet een beetje met mate, maar geniet vooral van deze maat!

Mango Tango

(Hefeweizen 5%)

Hola Porteño! Flaneer met ons mee op de Argentijnse stranden van Buenos Aires. Pak je partner bij de hand en koester de sensualiteit die ontstaat tijdens de tango. Deze zomerse Weizen met een vleug mango doet je Corazón smelten. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een fruitig verkoelend biertje. Dus pak dat emmertje ijs, sleep wat flesjes Mango Tango mee naar het strand en draai een lekker nummertje. Maak jouw zomeravond af. Salud!

Zeebock

(Single Bock 6,5%)

Een volle zeebock met een gezette body, geur van karamel en chocolade. Met aangename lichte zoettonen. Ooit trotseerden zij de zeven zeeën. Men vreesde deze bevlogen beestjes. Twee zinderende hoorns op een gestroomlijnd lichaam. Hun schubben dienden als harnas. Vissersboten lieten zij zinken en piraten sprongen de dood tegemoet als deze krijgers hen kwamen tarten. Wie er een wist te doden dronk zijn bloed. Don’t worry, we komen niet met een of ander verhaal dat dit bier het bloed van de zeebok is….

Horny Hops

(White IPA 5%)

De Gallivant Horny Hops, een krachtig gedryhopped Witbier. Witbier met een bite, een mooi bittertje dat het friszure in balans brengt. Ondanks dat dit hemelse bier je laat opstijgen houdt hij je het met een bouquet van gras, citrus en aarde met beide benen aan de grond. Door toevoeging van honing en een perfecte balans in tarwe en gerst blijft de Gallivant Horny Hops heel romig en doordrinkbaar, een smaaksensatie die van een waterig lentezonnetje, de zomer maakt.

Maori Madness

(New England IPA 7%)

Duik down under met de Gallivant Maori Madness! Een subtiel bittere Pacific Ale die je meeneemt naar de andere kant van de wereld. We hebben gebruik gemaakt van hopsoorten uit Nieuw-Zeeland. Schrik dus niet als je na wat slokken spontaan zin krijgt om de HAKA te doen! Op ons glas schitteren twee hoorns op het zeepaard, dit ter ere van de grootste bevolkingsgroep van Nieuw-Zeeland. Er leven namelijk meer schapen dan mensen daar. Oaoa i te reira. Koa!

Space Cow

(Milk Stout 7,6%)

“one small step for a cow…” Deze Spacecow is volledig de weg kwijt. Zij werd tientallen jaren geleden door de russen de ruimte in gestuurd, belandde pardoes in een zwart gat en danst nu al spacend van ster naar ster in ons melkwegstelsel. Tijdens een van onze jaarlijkse ruimtereizen kwamen we haar tegen, en sindsdien mogen we haar bij elk bezoek melken. Als dank gaven we haar een pracht van een diamanten ketting. Als je goed door je telescoop kijkt, kun je haar door die ketting zien schitteren! Haar eeuwig durende ruimtereis hebben we geprobeerd te vangen in een romige licht bittere milky stout. Gebrouwen met de melk van de enige echte Spacecow. Laat dit bier dus niet aan je voorbij vliegen!

Bocktopussy

(Dubbel Bock 7,6%)

“Am I to be your target tonight?’’
Stille wateren hebben diepe gronden. Deze op het oog liefelijke koningin flaneert er op los op de bodem van de oceaan. Haar sluwe lach en venijnige blik doen vermoeden dat ze iets verbergt. Ze runt een imperium in een levensgevaarlijk milieu: de onderwater Blueberry-handel. Ze is de onbetwiste nummer een. Boven de zeespiegel doet zij geen zaken. Gelukkig hebben wij goede contacten met de onderwaterwereld… De naam is Bocktopussy, Gallivant Bocktopussy.