fbpx

Flaneer Outdoor 2023: We zijn terug!

Het is bijna zover! Op zondag 30 juli van 14:00 tot 22:00 toveren we Broedplaats Oogst in Hengelo om tot Flaneer Outdoor 2023. Het wordt een dag vol prijswinnende speciaalbieren, Burgers & Wraps van Jack’s en heerlijke beats van verschillende DJ’s, waaronder Vin Postéga. Kom jij ook flaneren op Flaneer Outdoor?

Foto: Marc van Weeren

Op ons festival kun je genieten van een uitgebreid assortiment speciaalbieren. Laat je smaakpapillen verwennen door de heerlijke Mango Tango, de verfrissende Blonde Amber, de intense Disco DIPA en de robuuste Wingman Tripel. Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Gallivant heeft voor ieder wat wils.

Maar dat is niet alles! We hebben ook Jack’s Burgers & Wraps uitgenodigd om hun streetfoodexpertise te laten zien. Terwijl je flaneert over het festivalterrein, kun je genieten van de geur van sissende grills en smullen van het heerlijke streetfood dat Jack’s te bieden heeft. Verheug je op smakelijke hamburgers, verrukkelijke wraps en andere smaakvolle lekkernijen. Of je nu houdt van sappige burgers of smaakvolle wraps, Jack’s Burgers & Wraps serveert het!

Het festivalterrein, genaamd Broedplaats Oogst, is een prachtige buitenlocatie waar flaneren tot zijn recht komt. Met groen gras, comfortabele picknicktafels en een sfeer die doet denken aan een gezellige biertuin, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de festivalervaring. Laat je meevoeren door de levendige muziek, geniet van goed gezelschap en voel de zorgeloze vibes van Flaneer Outdoor 2023.

Foto: Marc van Weeren

Flaneer Outdoor 2023 brengt een line-up van getalenteerde DJ’s die de festivalstemming naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor om te dansen op de beats van DJ Vin Postéga, DJ Hageman en DJ Metz. Deze ervaren DJ’s zullen ervoor zorgen dat de muziek door je aderen stroomt terwijl je met vrienden danst en flaneert door het festivalterrein.

Dus markeer zondag 30 juli in je agenda en verzamel je vrienden voor Flaneer Outdoor 2023: We zijn terug en beter dan ooit! Mis dit festival niet, want het belooft een onvergetelijke dag vol speciaalbier, lekker eten en goede beats.

Wil jij goedkoper je munten kopen dan op de dag zelf? Dat kan! We bieden consumptiemunten in de voorverkoop een stuk voordeliger aan. Klik hier om de aanbieding te bekijken.

Foto: Marc van Weeren

Geef een reactie